Contact

Werken bij hotel Merici

Ben je pro-actief, gastgericht, flexibel en heb je doorzettingsvermogen om het mooiste hotel van Sittard neer te gaan zetten, kom dan ons team versterken!

Stuur je motivatiebrief en C.V. naar jeanpaul@hotelmerici.nl of per post:

HOTEL MERICI
T.a.v. afdeling personeel
Oude Markt 25
6131 EN  Sittard

Vacatures

 • Receptie

  Medewerker Front Office - FT

  Werkzaamheden: Het aannemen en afhandelen van telefoongesprekken; Het inchecken van gasten en het geven van een professionele warme en hartelijke ontvangst; Het uitchecken van gasten en het correct opmaken en presenteren van de rekening; Het inboeken van reserveringen; Het verwerken van e-mails; De gasten voorzien van de door hen gevraagde informatie; Je hebt feilloze kennis van het hotel, de stad Sittard en de omgeving; Je reserveert diners, activiteiten voor onze gasten; Het (mede) aandragen van oplossingen in geval van problemen en/of klachten van gasten. Profiel Je hebt een representatief voorkomen Je hebt ervaring in soortgelijke 4sterren hotels Je hebt een geldig BHV- diploma Werken in een hotel is je passie Je hebt geen 9:00 - 17:00 mentaliteit Je hebt oog voor detail Je bent stressbestendig Je bent leergierig Indien je kennis hebt van het PMS systeem Planet Winner is dat een pré Je bent bereid in de weekenden te werken Je moet collegiaal en makkelijk in de omgang zijn Je moet goed in een teamverband kunnen werken Je bent flexibel, je vindt het geen probleem in geval van nood collega’s op verschillende afdelingen uit te helpen Je hebt een pro-actieve houding Uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Tevens vinden wij een persoonlijke inbreng en mening een must. Wat bieden wij jou: Wij bieden je een leuke afwisselende baan in een jong team.   Salaris & Arbeidsvoorwaarden: Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn, conform de horeca CAO, in overeenstemming met het niveau van de functie. Klik hier voor het volledige functieprofiel. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV incl. recente foto naar:  management@hotelmerici.nl 

  Lees meer......
 • Ontbijtzaal 'De Refter'

  Ontbijtmedewerkers - PT

  Heb jij een  representatief  voorkomen? Heb jij ervaring in het ontbijt van een 4 sterren hotel? Ben jij gastgericht? Kun jij goed samenwerken in een teamverband? Spreek jij vloeiend Engels en Duits?  Dan zoeken wij JOU! Solliciteren kan via Dhr. Hameleers door middel van een sollicitatiebrief, CV, en een recente foto. Klik hier voor het volledige functieprofiel.

  Lees meer......
 • Werkzaam bij Hotel MERICI

  Chef Bediening

  De chef bediening II komt voornamelijk voor in het middelgrote horeca bedrijf waar gerechten en dranken worden geserveerd. Hij/zij stuurt de medewerkers bediening operationeel aan. Hij/zij is verantwoordelijk voor het plannen, regelen, en bijsturen van de medewerkers in de werkuitvoering en voorziet in het operationele personeelsbeheer (verzuim, functioneren, werving en selectie). De chef bediening II werkt waar nodig mee in de bedieningsuitvoering.  Klik hier voor het volledige functieprofiel.

  Lees meer......

© 2012 All rights reserved | Terms of Service | Disclaimer | Concept & Design: Buro Vooruit |