Contact

Green key GOLD

HOTEL MERICI heeft met trots het Green Key Label GOLD mogen ontvangen.

Een unieke certificatie, want HOTEL MERICI is het eerste hotel in Sittard, dat dit certificaat mag uitdragen. Green Key staat garant voor de inzet van de ondernemer die méér aan het milieu doet dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. Daarnaast is Green Key een middel om het zelfbewuste image van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren.

HOTEL MERICI staat voor kwaliteit en het bewust omgaan met de gast. Wij, van HOTEL MERICI vinden dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen onlosmakelijk verbonden staat met het bewust omgaan met de gast. HOTEL MERICI is daarom gecertificeerd voor het hoogst haalbare certificaat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de hospitality branche: GREEN KEY GOLD. 

HOTEL MERICI voert Green Key GOLD onder andere door in MERICI's water- en elektriciteitsvoorzieningen, in lichtbronnen, leveranciers, meubilering en materiaalgebruik, linnengoed, fair trade producten alsook guest-supplies. Klik hier voor het overzicht van leveranciers. 

Om een duidelijk beeld te krijgen van ons duurzaamheidsbeleid verwijzen we u graag naar onze MVO-verklaring

© 2012 All rights reserved | Terms of Service | Disclaimer | Concept & Design: Buro Vooruit |