1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

EVENTS

Van de volgende events kunt u genieten in en om Sittard:

1 t/m 6 maart 2019
Vastelaovend Zitterd

Bewonder de prachtige carnavalswagens tijdens de grote optocht op 3 maart 2019

20 april 2019
Kennedymars
 
Op 20 april 1963 liepen zeven jongens en drie meisjes van het Bisschoppelijk College in Sittard, naar Amerikaans voorbeeld, de eerste Kennedymars in Nederland. 80 km wandelen in 20 uur tijd. Een prestatie van formaat! De Kennedy-Mars Sittard is daarmee de oudste Kennedymars van Nederland. Tegenwoordig vindt de Kennedy-Mars Sittard ieder jaar op de zaterdag voor Pasen plaats.

23 t/m 25 augustus 2019
Sint Rosa Festival

In het laatste weekend van augustus worden de Schootsvelden en de binnenstad van Sittard weer omgetoverd tot een bijzondere wereld, met een mix van attracties en acts uit de tijd dat kermis en circus nog één waren.

1 september 2019
Sittard Klassiek

Dit is een toertocht voor klassieke auto's. Klassiek wil in deze zeggen: auto's uit het tijdbeeld van voor 1970.

Elke eerste zondag van september wordt de toertocht gereden in Limburg en omstreken. De start en het einde van de toertocht zijn traditioneel op de Markt in Sittard.

11 t/m 16 oktober 2019
Oktoberfeesten

Op het Oktoberfest in Sittard vind je vier grote paviljoens (L1 Stube, Brand Weizen, Brand Brauhaus en Boels Rental), biergartens, een heuse Oktoberfest-kermis, parades en er is ieder jaar een miss Oktoberfest. Het programma, een combinatie van moderne en traditionele Oktoberfest-muziek is geschikt voor jong en oud. Iedereen loopt rond in mooie Trachtenkleding: traditionele Lederhosen en Dirndls van goede kwaliteit.