Contact

Missie en visie


Waarom HOTEL MERICI?
Wij willen er zo veel mogelijk naar streven dat elk verblijf in HOTEL MERICI een unieke belevenis is voor onze gasten. Of men nu op zoek is naar een inspirerende vergaderruimte, nieuwe plekken wil ontdekken, cultuur, actie of gewoon heerlijke rust en ontspanning zoekt. Onze gasten verdienen de middelen voor het best mogelijke verblijf, toegesneden op de eigen wensen.

Onze belofte
Daarom zijn wij continu geïnteresseerd in de individuele beleving, ervaringen en wensen van onze gasten. Wij kennen u, luisteren naar u en waarderen u. Dit doen wij steeds vanuit een warme en vriendelijke benadering. Vanuit onze passie voor het vak weten wij steeds op een creatieve manier uw verwachtingen te overtreffen. Bovendien zorgt de duidelijk voelbare historie van het monumentale pand in combinatie met de moderne comfortabele inrichting van nu, voor een unieke en inspirerende sfeer.

Wat mag u van ons verwachten?
Vanuit onze jarenlange ervaring in het hotelwezen weten wij als geen ander hoe wij onze gasten een ontspannen en zorgeloos verblijf kunnen bieden in een veilige en beschermde omgeving. Naast onze ordelijke en gestructureerde manier van ondernemen 'zorgen' wij voor onze gasten op een maatschappelijk verantwoorde wijze, waarmee wij een duidelijke bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving.

© 2012 All rights reserved | Terms of Service | Disclaimer | Concept & Design: Buro Vooruit |